ارزش غذايي لبنيات

بهترين محصولات ارگانيك

ارزش غذايي لبنيات

۱۳ بازديد

شير حاوي ويتامين ها و موادمعدني ضروري براي حفظ سلامتي است. براساس وزارت كشاورزي امريكا، افرادي كه از شير و فرآورده هاي لبني استفاده مي كنند، كمتر در معرض خطر از دست دادن تراكم استخواني در طول زندگي خود قرار مي گيرند. شير علاوه بر كلسيم كه مسئول تراكم استخواني است، حاوي ويتامين ها و موادمعدني مفيد ديگري نيز مي باشد.

ماست

يكي از بهترين منابع پروبيوتيك­ ماست است. اين محصول پودينگ مانند محيط كشت پروبيوتيكي را در خود دارد؛ ولي همه ماست­ها از نظر محتواي پروبيوتيك يكسان نيستند. ماست­ هايي كه بر روي بسته آن­ها عبارت «محيط كشت زنده و فعال» درج شده گزينه ي مناسبي است.

كلم ترش

كلم تخمير شده كه به نام كلم ترش شناخته شده است، طبق گزارش دانشگاه پزشكي كاليفرنياي جنوبي منبع پروبيوتيك است. در فرايند تخمير كلم، محيط كشت­ به كلم اضافه و فعال مي­ شود. اگر طعم ماست يا شيرهاي كشت شده را نمي پسنديد از كلم ترش استفاده كنيد.

محصولات تخميري

اگر مي ­توانيد بدون مشكلات گوارشي محصولات تخميري را مصرف كنيد، توصيه مي شود كه اندكي غذاي تخمير شده در رژيم خود بگنجانيد. برخي از غذاهاي تخمير شده عبارتند از: ماهي تخمير شده، ميسو و تمپه كه از تخمير سويا به دست مي­آيند.

 

 

كلسيم، پتاسيم و ساير موادمعدني

كلسيم در حفظ استحكام استخوان ها موثر بوده و در كمك به جلوگيري از پوكي استخوان موثر است. براساس انستيتوي ملي سلامت در ايالات متحده، افزايش دريافت كلسيم همچنين مي تواند به كاهش فشارخون كمك كند، همچنين ارتباطي بين مصرف كلسيم و پيشگيري از سرطان پروستات وجود دارد. براساس وب سايت Nutrition Data ، يك فنجان از شير دو درصد حاوي 286 ميلي گرم كلسيم است كه 29 درصد از ارزش روزانه توصيه شده را براي بدن فراهم مي كند. مصرف يك فنجان شير حاوي 366 ميلي گرم پتاسيم يا 10 درصد ارزش روزانه است. پتاسيم يك ماده معدني مفيد براي كمك به تنظيم فشارخون و عملكرد قلب مي باشد، همچنين به جذب كلسيم كمك مي كند. منيزيم نيز ديگر ماده معدني مورد نياز در جذب درست كلسيم است. يك فنجان شير 26.8 ميلي گرم منيزيم دارد كه 7 درصد از ارزش روزانه اين ماده معدني را براي بدن فراهم مي كند. از ديگر موادمعدني موجود در شير مي توان به فسفر، سديم، آهن، مس، روي، فلوريد و سلنيوم اشاره كرد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.