رژيم غذايي PUFA

بهترين محصولات ارگانيك

رژيم غذايي PUFA

۱۲ بازديد

بدن براي توليد برخي از هورمون ها، جذب ويتامين هاي محلول در چربي و حفظ حرارت بدن به چربي نياز دارد. برخي از انواع چربي ها سالم تر از سايرين مي باشند. چربي هاي چند اشباع نشده معروف به پوفا (PUFA) فوايد بسياري براي سلامتي دارند. هرچند اين چربي هاي چند اشباع نشده سالم ترين نوع چربي به حساب مي آيند، اما به طور كلي چربي ها كالري بالايي دارند. تمام چربي ها در هر گرم ۹ كالري دارند كه تقريبا دو برابر كربوهيدرات ها و پروتئين ها است.اين نوع چربي در غذاهاي دريايي بسيار است.

 

اسيدهاي چرب امگا ۳

يك رژيم غذايي غني از اسيدهاي چرب چند اشباع نشده بهتر است شامل ميزان بالايي از اسيدهاي چرب امگا ۳ باشد. اين نوع از اسيدهاي چرب در ماهي آب سرد از جمله سالمون، تن، خال مخالي و شاه ماهي يافت مي شود. براساس مطالعه انجام شده در بيمارستان دانشگاهي ايسلند پيرامون تاثير ماهي و روغن ماهي در رژيم غذايي كاهش وزن براي بزرگسالان جوان اين نتيجه حاصل شد كه بيشتر مردان در پايان ۸ هفته، كاهش وزن ۶ كيلوگرمي و بانوان كاهش وزن ۴ كيلوگرمي را تجربه كردند. بيشترين ميزان كاهش وزن در گروهي از افراد بود كه ۳ بار در هفته از ماهي هاي چرب غني از امگا ۳ استفاده مي كردند.

 

ساير فوايد سلامتي

براساس مطالعه منتشر شده در مجله تحقيقات ليپيد در ايالات متحده، جايگزين كردن چربي هاي اشباع شده در رژيم غذايي با چربي هاي چند اشباع نشده PUFA مي تواند باعث كاهش ۹.۴ درصدي كلسترول تام شود. چربي هاي چند اشباع نشده PUFA مي تواند به كاهش كلسترول LDL كمك كند. همچنين كلسترول بالا و كلسترول LDL مي تواند موجب افزايش فشارخون، آترواسكلروز و بيماري قلبي-عروقي شود.

 

منابع غذايي

براساس دانشگاه آريزونا، روغن هايي با سطوح بالايي از اسيدهاي چرب چند اشباع نشده در دماي اتاق مايع مي باشند. روغن هايي مانند روغن ذرت، روغن گلرنگ، روغن دانه سويا و برخي از كره هاي گياهي غني از اسيدهاي چرب چند اشباع نشده مي باشند. غذاهاي دريايي نيز به طور طبيعي سرشار از PUFA هستند. امگا ۳ در ماهي آب سرد وجود دارد، همچنين PUFA از طريق دريافت ميگو، ماهي كاد، لابستر و خرچنگ قابل دريافت است.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.