فوايد سلامتي مصرف كلم كيل، اسفناج و سبزي قاصدك

۱۳ بازديد

سبزيجات برگ سبز تيره از جمله كلم كيل، اسفناج و سبزي هاي قاصدك بهتر است در رژيم غذايي به طور منظم مصرف شوند. توصيه ي وزارت كشاورزي امريكا به مصرف يك فنجان و نيم تا دو فنجان از اين سبزيجات در هفته است. تفاوت كمي در محتواي موادمغذي كلم كيل، سبزي قاصدك و اسفناج وجود دارد، اما هر سه داراي ارزش غذايي بالايي مي باشند و همچنين افزودن آنها به رژيم غذايي انتخابي هوشمندانه و مناسب است.

 

ويتامين K

كلم كيل، اسفناج و سبزي قاصدك منابعي عالي از ويتامين K محسوب مي شوند. بدن ويتامين K را براي فعال سازي تعدادي از پروتئين ها از جمله پروتئين هاي مورد نياز براي رشد استخوان، سلول هاي قلب و ريه استفاده مي كند. ويتامين K همچنين براي انعقاد خون مورد نياز بوده و سطوح سالم اين ويتامين اطميناني براي پيشگيري از خونريزي شديد است. مصرف دو فنجان از اسفناج خام، كلم كيل يا سبزي هاي قاصدك نياز روزانه بدن به ويتامين K را تامين خواهد كرد.

 

مس

كلم كيل، اسفناج و سبزي قاصدك حاوي ماده معدني مس بوده كه براي متابوليسم مهم است. مس همچنين آنزيمي به نام سيتوكروم سي اكسيداز را فعال مي كند كه به سلول ها اجازه ي تبديل موادمغذي به انرژي قابل مصرف را مي دهد. اين ماده معدني با حمايت از تكامل كلاژني (فرآيندي مهم در سلامت استخوان ها و عروق خوني) نقش موثري در سلامت بافت ها دارد. ميزان مورد نياز مس براي بدن روزانه ۰.۹ ميلي گرم است. مصرف دو فنجان از كلم كيل خام حاوي ۲ ميلي گرم مس بوده، در حاليكه همين ميزان از اسفناج خام و سبزي هاي قاصدك به ترتيب حاوي ۰.۱ و ۰.۲ ميلي گرم از اين ماده معدني است.

 

ويتامين A

افزودن ۲ فنجان از سبزي هاي قاصدك خام، اسفناج و كلم كيل همراه با پنير به رژيم غذايي به دريافت ميزان توصيه شده روزانه ويتامين A به بدن كمك مي كند. اين ويتامين در حفظ عملكرد سالم سلول هاي پوست كاربرد دارد، به طوريكه باعث تشكيل سدي محكم در برابر عفونت ها مي شود. ويتامين A همچنين در كمك به عملكرد درست چشم ها و ساخت سلول هاي خون براي حمل اكسيژن به بافت ها موثر است.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.