براي تهيه اين چاي نبايد به شيوه چاي معمولي يا ديگر دمنوشها اقدام كنيد. تهيه چاي سبز آداب ويژهاي دارد و بيدقتي در تهيه اين چاي تمام خواص چاي سبز را از بين ميبرد و اثربخشي آن را كم ميكند.
براي تهيه دمنوش چاي سفيد به شيوه درمانگران طب سنتي ايران كافي است يك قاشق غذاخوري سرپر از اين چاي را با يك ليوان آب كه دماي آن از دماي آب جوش كمتر باشد به مدت ۱۰ دقيقه دم كنيد.
خواص چاي سفيد براي پوست
براي اين منظور بايد آب را جوش بياوريد و اجازه دهيد چند دقيقه بماند تا از دماي ۱۰۰ درجه كمتر شود. اين شيوه بهترين شيوه دم كردن و آماده كردن اين چاي است. اما ژاپنيها به شيوه ديگري چاي سفيد دم ميكنند.
آنها چاي سفيد را درون قوري كه دماي آبش زير جوش است، ميريزند و قوري را روي ميز ميگذارند و آن را با پارچهاي ميپوشانند. بعد از ۱۰ دقيقه چاي سفيد آنها آماده است.
چاي سفيد از آفتاب سوختگي جلوگيري ميكند. عملكرد سلولهاي پوست را بالا برده و از تخريب پوست در مقابل نور ماوراي بنفش محاظت ميكند. همچنين، پوست را جوان ميسازد.
آيا چاي سفيد از چاي سبز مفيدتر است؟
برگهاي اين چاي تمامي خواص برگهاي چاي سبز را دارد با اين تفاوت كه تاثيرگذاري و خاصيت اين چاي در مقايسه با چاي سبز چند برابر است.
طرز تهيه چاي سفيد
در حقيقت چاي سبز و چاي سفيد هر دو براي درمان و كنترل قند و چربي خون، كلسترول و فشار خون توصيه ميشوند با اين تفاوت كه خواص چاي سفيد در مقايسه با چاي سبز چند برابر است چون اين چاي از غنچههاي نورس و بازنشده برگهاي چاي تهيه ميشود.
به بيان ديگر همين مسئله موجب شده تا چاي سفيد اين روزها در بسياري از كشورهاي مشرق زمين به ويژه چين، ايران و هند در گروه پرفروشترين و البته گرانترين چايها و دمنوش هاي طبيعي شناخته ميشود.